Lounge Worship Collection Vol 1 – 3

917803

917816

917817

ย 

ย 

ย 

Baru nemu nih ๐Ÿ™‚ Buat yang suka musik lounge โ€“ easy listening bakal demen banget denger 3 album ini. Kayanya jarang banget ya lagu worship / rohani di aransemen seperti ini. Jangan lupa passnya. Enjoy!

Artist: Various Artist
Bitrate: 128 kbps
Password: Jesus Christ is our Savior
Language: English
Year: 2003 โ€“ 2004 โ€“ 2005

I. Lounge Worship 1 โ€“ A Time To Chill Out (2003)
917816Track List:
I Belong To You
Lovely Day
I Can Only Imagine
Return To You
I Will Be Your Friend
I Trust In You
Above All
Jesus Freak
I Will Not Fear The Fire
Reason For Being
I Still Havenโ€™t Found What Iโ€™m Looking For
The Heart Of Worship
Download : klik di sini

II. Lounge Worship 2 โ€“ Chill Out Xperience (2004)
917803Track List:
Must Be More To Life
Draw Me Close To You
You Are My Provider
Light Of The World
I Give You My Heart
You Are Mighty
More Love, More Power
My Glorious
Holy Is The Lord
God Of Wonders
Why
The Power Of Your Love
Pearl
The Long And Winding Road
Download : klik di sini

III. Lounge Worship 3 โ€“ Chill Out Celebration (2005)

917817

Track List:
Your Are My Provider
I Just Wanna Be Where You Are
Draw Me Close
I Belong To You
Iโ€™ll Be Your Friend
The Potterโ€™s Hand
Lovely Day
God Will Make A Way
Above All
Light Of The World
Always There For You
Why
You Are Mighty
Serve Somebody
More Love, More Power
Above All (Instrumental)
Download : klik di sini

You may also like...

3 Responses

  1. Giant says:

    legal kag abos?

  2. julita says:

    klik link dituju, rapidshare pilih yang free, tpi gak berhasil :(.
    nb: tidak ada permintaan password.

    mohon petunjuk. Thx

  3. David says:

    @julita
    kadang rapidshare memang yang freenya suka bermasalah. Kalau hari ini ngga bisa coba lagi deh besok2, biasanya bisa kok pada akhirnya … Gw dah coba masih bisa tuh ๐Ÿ™‚

    password nanti diminta untuk membuka zip-nya. Jadi lagu2 ini dikemas dalam satu album dan dicompress dalam format rar dan diberi password.
    Untul extract file compress-nya butuh password.

    Enjoy, Gbu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.